Didim Devlet Hastanesi Başhemşire Yardımcısı, Acil Servis Sorumlu Hemşiresi ve Kurum Kalite ve Performans Temsilcisi Ayşegül Bayar"ın emekliliğe ayrılmasından dolayı Didim Devlet Hastanesi"nde bir veda töreni düzenlendi.
Didim Devlet Hastanesi salonunda yapılan törene Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Levent Kaplan, Hastane Başhekim Yardımcısı Gülay Yıldırım, Hastane Başhemşiresi Şerife Ege, Aynı zaman Ayşegül Bayar"ın eşi olan Hastane Müdürü Cengiz Bayar ve hastane çalışanları katıldı.
Veda töreninde ilk konuşan Didim Devlet Hastanesi Başhemşiresi Şerife Ege Ayşegül Bayar"ın özverili çalışmasıyla takdir toplayan bir kişi olduğunu söylerken, “Hastanemizin acil servisinde sağladığı hizmet disiplini ve sağladığı performansla tüm çalışanlara örnek olmuştur. Başhemşire yardımcılığını titizlikle sürdürmüş bir kişi olarak aramızdan ayrılmasına üzülüyoruz ama bundan sonraki yaşamında sağlıklı ve huzurlu bir yaşam geçirmesini diliyoruz.”dedi.
Didim Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Gülay Yıldırım ise Ayşegül Bayar"ın gerek acil Servis bölümünde gerekse diğer alanlarda yaptığı çalışmalarla örnek bir insan ve idareci olduğunu dile getirdi.
Didim Devlet Hastanesi Müdürü Cengiz Bayar duygusal olarak bir konuşma yaparken “Ayşegül hanımı bir idareci olarak değerlendirdiğimde işine saygı duyan, sorumluluğunu bilen, herkesle iletişim kurabilen birisi olarak en iyi şekilde hizmet vermeye çalışan birisidir. Bu anlamda gerek Acil servisimizde gerekse kalite kontrol biriminde yaptığı çalışmalarla hastanemizin çıtasını yükseltmiştir. Bu idarecilik anlamında değerlendirmem sonrasında eşim olması, kızımın annesi olması anlamında benim için çok özel bir insan. Saygı duyduğum değer verdiğim birisi olarak onun yanımda olması ve en zor zamanlarda dahil bana verdiği destekle bizleri ayakta tutması benim için çok anlamlı. Bundan sonraki yaşamında daha güzel günler geçirmesini diliyorum.”diye konuştu.
Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Levent Kaplan ise emekliliğe ayrılan Ayşegül Bayar"a bundan sonraki yaşamında başarılar diledi ve Hastane yönetimi adına bir plaket sundu. Ardından Başhemşire Şerife Ege ise hastane hemşireleri adına Bayar"a hediyeler verdi. Bayar duygusal olarak yaptığı konuşmasında kendisini bu günde yalnız bırakmaya tüm hastane çalışanlarına teşekkür etti. Bayar"ın veda törenin ardından çiçeklerle uğurlanırken, hastane personeliyle tek tek vedalaştı.