24 TV kanalında yayınlanan programda; Hikmet Genç ve Murat Çiçek, kreşler üzerinden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yüklendi. İmamoğlu'nun kreşleri 400 TL'den 900 TL'ye çıkardığı savunuldu.
Programda ayrıca, "O bedava olacak, bu olacak, hepsi palavra çıktı. Kreş ücretini 400 TL’den 900 TL’ye çıkarmışlar. Anneler isyan ediyor. İyi kazık attı" gibi sözler sarf edildi.
"İZLEYELİM, HALLERİNE GÜLELİM"
İBB Sözcüsü Murat Ongun ise konuyla ilgili sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
Ongun, videodaki annelerin başka bir kreş zammından bahsettiğini ifade ederken, bir kısım medyanın halini ortaya çıkardı.
"Medyadaki vasatlığa ibretlik bir video..." diyen Ongun, "Ekrem İmamoğlu düşmanlığı belli ki sadece körlük değil, işitme engeli de yaratıyor. Videodaki anneler başka bir kreş zammından bahsederken, bakın 'muhteşem ikili' ne yapıyor. İzleyelim, hallerine gülelim" diye belirtti.

1
Prof. Dr. Özlü: ''Yüz yüze eğitimde...
2
Dünyaca ünlü şarkıcı Türk sevgilisinden bebek...
3
Galatasaray'da kurtuluş Luyindama'da
4
Tokat'ta kuvvetli rüzgarda çatılar uçtu
5
İstanbul'da bir binanın istinat duvarı çöktü
6
Vedat Muriqi'nin Lazio formasıyla attığı...
7
Sahnede dost sohbeti
8
Acun Ilıcalı'nın 20 yıllık sağ kolu istifa...
9
Aydın’da kar yağışı ile kartpostallık görüntüler...
10
Duran Teke yazdı: CHP’nin izlediği o politikanın...
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
04:54

GÜNEŞ
06:21

ÖĞLE
13:13

İKİNDİ
16:55

AKŞAM
19:55

YATSI
21:16
SON DAKİKA HABERLERİ
SAYFALARTüm Sayfalar