Kültür Bakanlığı"nın “Türk Kültüründe Nevruz” konulu yarışmasında “Resim” Kategorisi"nde Türkiye birincisi olan Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu 5. Sınıf Öğrencisi Elvan Çelikaslan; Ankara öncesinde, Sakarya Valisi Mustafa Büyük"ü makamında ziyaret etti.

TÜRKİYE GENELİNDE

Kültür Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü"nün nevruz kutlamaları çerçevesinde, Türkiye"deki ilköğretim ve lise okulları arasında düzenlediği “Türk Kültüründe Nevruz” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasına; Resim Kategorisi"nde katılan Serdivan Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu 5. Sınıf Öğrencisi Elvan Çelikaslan; “Türkiye birincisi oldu.

ÖDÜLÜ BAKANDAN

Birincilik ödülünü 21 Mart Pazartesi günü Ankara"da düzenlenecek törenle Kültür ve Turizm Bakan Ertuğrul Güney"in elinden alacak olan 5/A Sınıfı öğrencisi Elvan Çelikaslan; Ankara öncesinde Zübeyde Hanım İlköğretim Okul Müdürü İsmail Yaman, Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz, Annesi Züleyha Hanım ve Babası Bey ile birlikte Sakarya Valisi Mustafa Büyük"ü ziyaret etti.

VALİ TEBRİK ETTİ

“Geleceğin Ressamı” dediği Elvan Çelikaslan"a makamında kabul eden Vali Mustafa Büyük; “Elvan"ımız gösterdiği başarısıyla Türkiye ve Sakarya"nın gururu olmuştur. Bu vesileyle kendisini ve onu yetiştiren ailesi ve bu başarısında en büyük payı olan öğretmenlerini de tebrik ediyorum” diyerek, başarılarının artarak sürdürmesini diledi. (Levent CANDAN / SAKARYA)