Süper Loto'daki 22 milyon liralık dev ikramiye, Ankara ve Antalya arasında paylaşılmış, 6 bilen 2 kişi 11 milyon 295 bin 86 lira 5'er kuruş ikramiye kazanmıştı.  

 

Antalya talihlisinin ise, kuponunu kent merkezinde, hafif raylı sistem güzergahının geçtiği Ali Çetinkaya Caddesi'nde bulunan Hoby Büfe'den yatırdığı ortaya çıktı. 
 
'ARKADAŞIM ORTADA YOK'
 
Bu sabah saatlerinde büfe önüne gelen, kurye şirketi çalışanı Tuncay Keçelioğlu isimli vatandaş ise dün akşam saatlerinde arkadaşı Ramazan Yıldırım ile birlikte Hoby Büfe’ye gelerek Süper Loto oynadığını söyledi. Sabah saatlerinde büyük ikramiyenin Antalya’da oynadığı büfeye çıktığını öğrendiğini belirten Keçelioğlu, hemen telefonuna sarılarak arkadaşını aradığını, ancak arkadaşının telefonunun kapalı olduğunu aktardı. 
 
'KUPON ONDA'
 
Kuponun arkadaşında olduğunu belirten Keçelioğlu, şunları söyledi: "Çorumlu’yum. Kuponda da Çorum’un plakası (19) gibi numaralar kullanmıştım. Yani büyük ikramiyenin çıktığı numaralara benziyor. Süper Loto’nun bana çıktığını rüyamda görmüştüm. Hatta Antalya’nın Bahtılı Köyü’nde bulunan ünlü bir hocaya büyülü su yaptırdım ve lotoyu oynamadan önce o suyu içtim. Talihli biz olabiliriz. Ancak arkadaşıma ulaşamadım. Ne yapacağımı bilmiyorum."
 
MARKETİN GİZEMLİ KAPANIŞI 
 
Röportajın ardından arkadaşının sürekli gittiği ve sahipleriyle vakit geçirdiği markete koşarak giden Keçelioğlu, marketin kapalı olduğunu görünce çevredeki esnafa arkadaşının nerede olduğunu sordu. Keçelioğlu, marketin önünde uzun süre bekledi. Bu arada çevredeki esnaf, marketin sabah açıldığını, ancak bir süre sonra sahiplerinin marketi kapatarak, dükkandan ayrıldıklarını söyledi.