Geleneksel Avşar-Ergen rekabetinde güzellik polemiği başladı. En dişli rakibini konuk eden Hülya Avşar güzellik iddiasıyla Ergen'i çıldırttı!

Hülya Avşar, Habertürk ekranlarındaki programında dün gece çok farklı bir söyleşi yaptı. Avşar belki de en önemli 'hasmını' ağırladı. Programın konuğu magazin medyası tarafından Avşar'ın en büyük rakibi olarak konumlandırılan Gülben Ergen oldu.

PROGRAMDA DANIŞIKLI KAPIŞMA

Programda geleneksel Hülya Avşar Gülben Ergen rekabetinin çok inceden yaşandığı sohbette hem karşılıklı mavi boncuklar takıldı. Hülya Avşar, medyada Gülben Ergen ile kıyaslanmasının nedenlerini sorgularken konuyu güzelliğine getirdi ve 'benden güzeli yok' dedi. Avşar ciddi ciddi kendisinden daha güzelinin olmadığını iddia edince Gülben Ergen dayanamadı ve itiraz etti.

- 'Benden daha güzeli yok gerçekten. Varsa söyle lütfen.'

'Mardin'de bile yollarda sana taş çıkartacak bir sürü güzel kadın var. Kendi kendine bir masal uydurmuşsun ona inanmışsın.'

Devamında Avşar iddiasını şakaya vurdu. Ama sonra yine ciddi 'en güzel benim daha güzeli varsa söyle' diye tutturdu. Ne diyeceğini şaşıran Gülben Ergen 'Delirmişsin sen' diyerek işin içinden çıkmayı tercih etti. -vatan