Madame Coco'nun saçları nemlendirirken temizleyen şampuanları, içeriğindeki doğal bileşenler sayesinde saçları besliyor ve nemlendiriyor. Tamamen doğal içeriğiyle, herhangi bir şekilde SLES (sentetik köpürtücü) ve paraben (koruyucu madde) içermeyen saç bakım ürünleri ile baharın doğallığı ve tazeliği saçlara yansıyor.

KURU VE YIPRANMIŞ SAÇLARA ZEYTİNYAĞI, YAĞLI SAÇLAR İÇİN BADEM YAĞI

Zeytin yaprağı, içeriğindeki şeker, organik bal ve bitkisel gliserin gibi doğal bileşenler sayesinde kuru ve yıpranmış saçları besliyor, nemlendiriyor ve onarıyor. Badem yağı içerikli saç kremi ve şampuanlar yağlı saçlar için etkili olurken; inulin ve buğday proteini kombinasyonu, ihtiyaç duyulan yumuşaklığı ve parlaklığı saçlara getiriyor. İçeriğindeki ipek proteini cilde nüfuz ederek ipeksi bir his bırakıyor. Saçın aktif tamirini sağlayarak yeniden yapılandırıyor.

BOYALI VE KİMYASAL İŞLEM GÖREN SAÇLAR İÇİN PAMUK YAĞI

İçeriğinde bulunan pamuk tohumu yağının kendisi de pamuk kadar yumuşak. Ana bileşimi, saçı yenilemeye yardımcı omega-6 yağ asitleri olan pamuk yağı, saç derisini ve cildi iyileştiriyor. Formülündeki bitkisel gliserin ise saçın esnekliğini artırarak kırılmalara karşı saçı koruyor.

SAÇ BAKIMINDA NEME, YUMUŞAKLIĞA VE PARLAKLIĞA DİKKAT ETMEK GEREKİYOR

Saç derisini derinlemesine nemlendiren ve saçları ağırlaşmadan kökten uca temizleyen ürünler saçın parlak ve yumuşak olmasını sağlıyor. Şampuanı nemli saça masaj yaparak uyguladıktan sonra durulamak gerekiyor. Dolgunlaştırmak için ise saçın boy ve uçlarına sürmek yeterli oluyor.