Hem ziraat odası üyesi hem de seçmen olarak açıklama yapmak zorunda kaldığını vurgulayan Muhtar Emin Tay, “Belediyenin kavuştuğu hiçbir şey yok. Burada yapılan çiftçinin alın terine gasp girişimidir. Belediye binasına karşı değiliz ama çiftçinin alın teriyle, aidatlarıyla yapılmış bir binanın belediye tarafından işgal edilmesini istemiyoruz” dedi.

NEYİN ÜZERİNİ ÖRTMEYE ÇALIŞIYORLAR BİLEMİYORUZ

Emin Tay, “Ziraat Odası, mahkeme süreci devam ediyor diyor belediye burası bizim diyor. Bizlere bilgi verilmiyor her şey oldubittiye getiriliyor. Ziraat odası mesaj yayınlıyor arkadaşlar biz yeni ziraat odası binası yapabiliriz. Bu girişim tamamen oda üyelerinin hakkına tecavüzdür. Belediye başkanlığında bu tavrını kınıyoruz, siz neyin üstünü örtmeye çalışıyorsunuz? Bunu zafer olarak nasıl gösterirsiniz? Özlem Hanım bu işe müdahil olmalı” diye konuştu.

AK PARTİ, MHP VE CHP’NİN SESSİZ KALMASINA DA TEPKİ GÖSTERDİ

Emin Tay, ziraat odası binasıyla ilgili olarak parti temsilcilerinin sessiz kalmasına da sitem ederek şunları söyledi:

“Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Bircan’ın da nasıl bir açığı ya da bir beklentisi varsa ziraat odası binasıyla alakalı tek bir kelime açıklaması yok. AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen de susuyor. CHP milletvekillerini gördüğümüz yok zaten. Sadece bir tek Özlem Çerçioğlu’nu görüyoruz. CHP İl Başkanı Ali Çankır’ın da bir açıklaması olmadı. MHP İl Başkanını da görmüyoruz.”

FUAT ÖNDEŞ’İN TEK İCRAATI ÇARŞI MEYDANINA 2 ODALI TUVALET YAPMAK OLDU

Germencik Belediye Başkanı hiç doğru iş yapmadı mı evet yaptı diyen Emin Tay, “3 yıl geçti. 3 yıl boyunca yaptığı en büyük icraat çarşı meydanına 2 odalı tuvalet oldu. En kötü tarafı da üzerine T.C. Germencik Belediyesi yazdırdı” dedi.

SEÇİMDE KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMAYACAĞIZ DEDİ SEÇİLDİKTEN SONRA 100 KİŞİ ÇIKARTTI

Muhtar Emin Tay sözlerini şöyle sürdürdü:

Fuat Öndeş seçimlerde biz kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız demişti. Ama göreve gelir gelmez yaptığı ilk iş 100'ün üzerinde personeli kapının önüne koymak oldu. Sonra öğrendik ki 29. Maddeden bu çocukları da uyuşturucu ve yüz kızartıcı suçlardan kapının önüne koymuş. Bu çocuklar gitti dava açtı. Dava neticesinde Germencik Belediyesi yaklaşık 5 milyon lira ödemek zorunda kaldı. Yani, Fuat Öndeş, Aydın Bircan ve saz arkadaşları belediyeyi yaklaşık 5 milyon lira zarara uğrattı.

GER-KOOP HALA SÜT TOPLAYAMIYOR HANİ PARMAKLARINI KESECEKTİ?

Ger-Koop süt toplayacaktı. Görevini yapamadığı için ben kooperatiften ayrıldım. Aydın Büyükşehir Belediyesi de Fuat Öndeş’i samimi bulmadığından dolayı verdiği tankları geri çekti. Ben bu kooperatifte başarısız olursam parmaklarım keserim diyen başkan parmaklarını kesmedi hala bekliyoruz, göreceğiz.

İNYA ÜZERİNDEN PARALAR ÖDENİYOR

İnya, kâğıt üzerinde bir şirket. Kulağımıza gelen başka duyumlara göre Germencik Belediyesi 40'a yakın araç kiralamış bu şirket üzerinden. Bu araçlar nerede çalışıyor, kimler tarafından kullanılıyor açıklanması lazım.

KILIÇDAROĞLU HELALLEŞECEĞİZ DİYOR, FUAT ÖNDEŞ ZULÜM YAPIYOR

Ben daha önce açıklamıştım. Belediye başkanı Fuat Öndeş ve belediye başkan yardımcısı Aydın Bircan'a verdiğim parayı daha ödemedi diye. Halen daha parayı geri alamadım. Benim açıklamamdan sonra Mustafa Özgen’e muhtar hakkında yalancı şahitlik yap diye baskı yapmışlar. Ben haksızlık yapamam, muhtarı karşıda böyle bir tavır sergilemem dediği için Mustafa Özgen’i o gün kapının önüne koydular.

Belediye meclis üyeleri ile arası açık, muhtarlarla arası açık, belediye personeli hiç razı değil, sahada oy vermiş vatandaş, üretici ziraat odası üyeleri kimse razı değil.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, herkesle helalleşeceğiz derken, Fuat Öndeş burada zulüm yapıyorsa ya Fuat Öndeş ile Cumhuriyet Halk Partisi arasında sorun vardır ya da Fuat Öndeş’in psikolojik sorunları vardır. Ben kendi şahsım için söylüyorum, ben hakkımı helal etmiyorum