Muğla Valisi Amir Çiçek'in konuşmasının satır başlıkları şöyle;

Yönetim kurulu toplantımızın 91’incisini gerçekleştirmek üzere Aydın ilimizde toplandık.  Ajansımızın son dönemde gerçekleştirdiği faaliyetleri gözden geçirirken devam eden ve Gelecek dönem içinde planlanan çalışmaları inceleyerek değerlendireceğiz.

Ajansımız geçtiğimiz hafta bölgemizdeki kurum ve kuruluşlarla birlikte İstanbul'da gerçekleştirilen 21. Doğu Akdeniz uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılmış olup bu kapsamda yapılan çalışmalar incelenecektir Güney Ege Bölgesi'nde girişimcilik ve meslek yatırımcılık kültürünü yaygınlaştırmak ve güçlü bir ekosistem oluşturmak amacıyla 2017 yılında bölgemize gerçekleştirmeyi planladığımız faaliyetler bugünkü toplantımızın bir diğer konusu olacaktır.

Geçmiş yıllarda ajansımızın enerji verimliliği ve mesleki sistem konularında destek verdiği ve Türkiye'de alanında örnek teşkil eden projelerin tanıtımına yönelik planlanan çalışmalarının yanı sıra yatırım destek ofislerimiz tarafından yürütülen faaliyetler vebu kalsınlar paydaşlarımıza sunulan hizmetler de detaylı olarak incelenecektir

Bugünkü toplantımızda ayrıca ajansımız mesleki eğitim istihdam yenilenebilir enerji enerji verimli ve yatırımlar konularında gerçekleştirdiği faaliyetleri gözden geçirerek çalışmalarında gelinen mevcut durum değerlendirilecektir.

Ajansın 2016 yılı birim faaliyet raporları, destek verdiğimiz ve devam eden projeleri mevcut gelişme durumları ile bölgemizin önde gelen sektörlerinden olan Turizm sektörünü tüm yönleriyle alarak Güney Ege Bölgesi turizm stratejisi hazırlıkları görüşülerek ilgili konuları değerlendireceğiz.

 

 

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA

img_8248.jpgimg_8253.jpg