Kaza saat 08.30 sıralarında Çavuşoğlu Caddesi Yakacık Caddesi'nde meydana geldi. Beton mikserinin sürücüsü Veysel Parlar, caddede temizlik yapan 43 yaşındaki Uğur Celeb'i fark etmeyerek altına aldı. Kazayı gören vatandaşlar sürücüyü uyararak aracı durdurdu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine polis ekipleri caddeyi trafiğe kapatarak sağlık ekiplerine haber verdi. 

FECİ ŞEKİLDE ÖLÜM

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede işçinin feci şekilde hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri kaza yerinde inceleme yaptı. Kaza sonrası sürücünün polis merkezine giderek teslim olduğu öğrenildi.

SÜPÜRGESİ CENAZENİN YANINDAYDI

3 çocuk babası Uğur Celeb, Kartal belediyesinde temizlik işçisi olarak çalışıyordu. Süpürge ile caddede temizlik işçisi olarak çalışan Celeb'in beton mikserinin altındaki cenazesinin yanında da ekmek parasını kazandığı süpürgesi vardı.

EŞİ “BEN ÇOCUKLARIMA NE DİYECEĞİM"

Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin inceleme yaptığı sırada işçinin yakınları haberi alarak kaza yerine geldi. Yakınları sinir krizi geçirirken polis ve vatandaşlar yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı. Haberi alan eşi kaza yerinde baygınlık geçirdi. Bir sandalyeye oturtulan kadın, “Ben çocuklarıma ne diyeceğim“ diye feryat etti.

BETON MİKSERİNİ YUMRUKLADI

Bir yakını beton mikserini yumruklayarak tepki gösterdi. Çevredeki vatandaşlar bu caddede beton mikserlerinin çok hızlı gittiğini ve hiçbir önlem alınmadığını belirtti. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.