Özel, "Nilhan hanıma bir tek şeyi söylemek lazım. Sen Atatürk’e dil uzatıyorsun ya. Eğer Atatürk olmasaydı sen mutlaka yine yaşardın. Ama hangi sarayın, hangi odasında, hangi kafesin altında dedenin, babanın uygun gördüğü, hangi paşanın kaçıncı karısı olurdun onu bir düşün" dedi.

CHP Manisa Milletvekili ve Grup Başkanvekili Özgür Özel, diğer Manisa milletvekilleri Mazlum Nurlu ve Tur Yıldız Biçer, CHP Parti Meclisi Üyeleri Mustafa Moroğlu ve Yıldırım Kaya, il ve ilçe başkanlarının katıldığı toplantıda, referandum sürecinde izlenecek yol haritası ve seçmenlerin nasıl ikna edileceği konuşuldu. 

ÖZEL’DEN PARTİLİLERE UYARI

Toplantıda konuşan Özel, kampanya sürecinde partililerinin doğru bir dil kullanmaları gerektiğini belirterek, "Bir yanlış yaparsak, bir şeyi eksik yaparsak, yeterince çalışmazsak, anlatırken doğru bir dil kullanmazsak 10 günde gelen 10 dakikada gider. Bu seçimin bıçak sırtı bir seçim olduğunu kimse unutmasın. Ne yaptığımızın farkında olacağız. Burada alacağımız bir fazla hayır oyu, Yozgat’taki evet oyunu dengeleyecek. İkna edeceğiniz bir öğrenciniz, bir komşunuzun oyu belki Cumhuriyeti koruyacak. Biz yapacakları her şeye hazırlık olmalıyız. Patlamalar, saldırılar, teröre hepsine hazırlıklı olalım. Kendilerini çok önde gösterip, bizi tükenmişlik sendromuna sokma ya da bizi çok önde gösterip ’acaba CHP birazcık gevşer mi’ diyecekler. Bunların hepsi olabilir. Ne olursa olsun bir oy farkla bu seçimin kazanılacağını bilerek bu seçime asılmak hepimizin vatan borcudur. Buradaki herkes kampanya boyunca kırgınlıkları, küskünlükleri bir yana bırakacak. Biz bu saltanat heveslilerine hadlerini bildireceğimize inanırsak olur" diye konuştu.