E-Ravza, Suudi Arabistan'da ve ülkemizde faaliyet yürüten en kaliteli ve lider hurma üreticilerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. E-Ravza 1998 yılında Suudi Arabistan'daki bir otelin altında bulunan ticareti hanesini büyüterek günümüzde hem Suudi Arabistan'da hem de Türkiye'de üretim tesisleri bulunan son derece köklü bir firma olarak karşımıza çıkıyor. E-Ravza, sadece hurma ve hurma çeşitlerine değil aynı zamanda kuru meyve çeşitlerini de bünyesinde bulunduruyor. Kuru meyveler bilindiği gibi hem diyet yapan bireylerin hem de sağlığına dikkat eden bireylerin son derece tercih ettiği yemişler olarak karşımıza çıkıyor.

Kuru Meyve Detoksların Vazgeçilmezi

Artık teknolojinin de gelişmesi ile birlikte kuru meyveler birçok meyveden üretilebiliyor. Bu anlamda E-Ravza, başta portakal muz ananas olmak üzere birçok meyvenin kuru bir biçimde tohumunu müşterileri ile paylaşıyor. Kuru meyveler hem diyetlerin hem de detoks sularının vazgeçilmezi olarak karşımıza çıkıyor. Vitamin imkânlarını ve vitaminlerini bünyesinde bulundurdukları için kuru meyveler dondurulmuş ürünlere göre ya da mevsimi gelmeden yönelmelerini nazaran çok daha sağlıklı bir biçimde karşımıza çıkıyor. Çünkü mevsimi gelmeden seralarda üretilen kuru meyvelerin hormon almaları ya da tarım ilaçlarına maruz kalmaları ne yazık ki mümkün oluyor. Fakat kurutulmuş meyveler yüksek lif içerikleri ve içerisinde barındırdıkları vitamin değerleri nedeniyle son derece sağlıklı besinler olarak tercih ediliyor.

E-Ravza En Kaliteli Kuru Meyveleri Müşterileri İle Buluşturuyor

Ravza Hurma bu anlamda faaliyet yürütürken en kaliteli ve en güzel kuru meyveleri müşterileri ile buluşturmanın akıllı bir gururunu yaşıyor. Bu anlamda Ravza Hurma kuru meyve fiyatlarını da son derece ulaşılabilir bir skalada tutuyor. Doğru ve sağlıklı beslenmenin herkesin hakkı olduğuna inanan Ravza Hurma gerek hurma çeşitleri gerek kuruyemiş çeşitleri gerekse kuru meyve çeşitleri ile son derece etkin ve verimli bir şekilde halkımıza hizmet sunmaya gayret gösteriyor. Kurduğu etkin ve verimli web sitesi ile dijital pazarlama noktasında da son derece aktif olan Ravza Hurma ürün bilgilerini ve fiyatları internet sitesi üzerinden paylaşıyor.

Kaynak: https://www.e-ravza.com/kuru-meyveler