Didim Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Velileri düzenlenen çay partisinde gönüllerince eğlendi. Velilerin büyük ilgi gösterdiği çay partisinde halk oyunları oynanırken, çekilişle hediyeler verildi.

Didim Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen çay partisinde veliler gönüllerince eğlendi. Belediye Düğün Salonu"nda yapılan çay partisine katılımın yoğun olmasından dolayı, bazı veliler içeriye giremediler.

Çay partisinde konuşan Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Adem Koçer, velilerin düzenlenen bu tür etkinliklerde bir araya gelmesinin kendilerini memnun ettiğini söylerken etkinliği düzenleyen okul aile birliği yönetimine de teşekkür etti.

Atatürk İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Cavide Çaylak ise etkinliğe yoğun katılımlarından dolayı tüm velilere teşekkür etti. Çaylak, “Etkinliğimize katılımın bu kadar yoğun olması bizleri sevindirdi.

Velilerimizle bir araya gelmesi amacıyla düzenlediğimiz bu etkinlikte elde edilecek gelir okulumuzun ihtiyaçları için harcanacak. Önümüzdeki günlerde yine bu tür etkinliklerimiz sürecek.”dedi.

Konuşmaların ardından okul bünyesinde kurulan halk oyunları ekibi oyunlar oynadı. Biletler satılarak hazırlanan hediyeler çekilişle velilere dağıtıldı. Veliler, Grup Eflatun"un çaldığı parçalar eşliğinde gönüllerince eğlendiler.