Epic Games Store, toplam değeri 488 TL olan iki oyunu ücretsiz yaptı. Watch Dogs 2 ve FM 2020 Epic Games'i ücretsiz olarak indirmeniz için son tarih 24 Eylül 2020!

Epic Games Store, ücretsiz dağıttığı oyunlarla damgasını vurmaya devam ediyor. Her hafta ücretsiz olarak yayınlamış olduğu oyunlarla dikkatleri üzerine çeken Epic Games, bu defa 219 TL değerindeki Football Manager 2020 ve 269 TL değerindeki Watch Dogs 2 gibi iki kaliteli yapımı ücretsiz olarak oyunculara sundu.

Toplam değeri 488 TL olan bu oyunları ücretsiz olarak edinmek için tek yapmanız gereken Epic Games Store hesabınıza giriş yapıp iki oyunu da kütüphanenize eklemek. 24 Eylül 2020 tarihine kadar ücretsiz olarak indirilebilecek olan bu oyunları, kütüphanenize ekledikten sonra ömür boyu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Planlama ve gelişimi daha önce hiç olmadığı kadar ödüllendiren ve menajerleri hem kendi hem de takımlarının kimliklerini geliştirmeye ve iyileştirmeye teşvik eden yeni özellikler ve oyun kontrolleri sunan Football Manager 2020'de bütün fikirler önemlidir.



Oyunda, Teknoloji devriminin doğduğu San Francisco Körfez Bölgesi'nde yaşayan genç ve zeki bilgisayar korsanı Marcus Holloway olacaksınız. Watch Dogs 2 oyununda, tarihin gördüğü en büyük bilgisayar korsanlığı eylemini gerçekleştirmek için ünlü bilgisayar korsanı grubu Dedsec ile bir araya gelin ve suç baronlarının vatandaşların davranışlarını gözetlemek ve kontrol etmek için kullandığı saldırgan işletim sistemi ctOS 2.0'ı etkisiz hale getirin.