Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Android tarafında manyetik şarj desteğine sahip ilk telefon olmasını beklediğimiz realme Flash, yakın zamanda karşımıza çıkacak. Ancak bundan önce cihazın teknik özelliklerine dair bazı detaylar sızdırıldı. Buna göre telefon, 6.7 inç boyutundaki QHD + sAMOLED (E4) LTPO temelli bir ekrana sahip olacak. 120 Hz tazeleme oranı ile gelen telefon, gücünü ise Snapdragon 888+ yonga setinden alacak.

15W ve 50W MagDart manyetik şarj cihazlarıyla doldurulabilen realme Flash, kablolu şarj kısmında ise 65W hızlı şarj desteğine sahip olacak. Selfie kamerası anlamında bizleri 32MP Sony imzalı bir sensör karşılarken arka tarafta da Sony ile iş birliğine gidildiğini görüyoruz. Modelin sırt kısmında iki adet 50MP’lik Sony kamera yer alırken, bunları 2MP’lik bir başka kamera daha destekleyecek. Bu 2MP çözünürlüğündeki kameranın makro veya derinlik sensörü olabileceği de gelen bilgiler arasında.

realme Flash modelinin ülkemize gelip gelmeyeceği ise merak konusu. Ancak izlenimlere göre cihaz, Türkiye pazarında da satışa sunulacak. Eğer realme fiyat konusunda aşırıya kaçmazsa, bu telefonun ülkemizde iyi bir satış rakamı elde edeceğini görmek zor değil. Ancak dediğimiz gibi şirket telefonu emsallerine kıyasla bir tık daha uygun fiyattan satışa koymak zorunda. Bakalım realme Flash beklenen satış başarısını yakalayabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.