DSP Aydın Belediye Başkanı Zeynel Abidin Özmen, hızlandırdığı seçim çalışmaları kapsamında kahvehane toplantılarını sürdürüyor.
Seçim sürecinde konvoy yapmama kararına uygun hareket ettiğini açıklayan Zeynel Abidin Özmen, çalışmalarını ev ve işyeri ziyaretleriyle sürdürdüğünü söylüyor. Bu sayede gerçek seçmen kitlesini ve gerçek kalabalığı toplamayı başardığının altını çizen Özmen, seçmenleriyle daha rahat görüşebilmek için ekibini çok az sayıda kişiden oluşturuyor. Kahvelerde yoğun ilgi gören ve davul zurnalar ile karşılaşın Özmen, kendisine gösterilen ilgiden çok memnun olduğunu ifade ediyor. Kahvelerde seçmenlerin dertlerini de dinleyen Özmen, herkesin sorununun işsizlik olduğunu, belediye başkanı olduğunda ilk olarak bu konuya eğileceğini belirtiyor.
Mahalle ve kahve toplantılarına ayrı bir önem veren Özmen, işsizliğin kadınlar boyutuna da dikkat çekerek, “Evde işsiz oturan başta kadınlarımız, kızlarımız olmak üzere gençlerimizin iş bulma sorununu çözeceğiz. Herkesin özelliklerine göre iş sahibi olabilmesi için veri tabanı oluşturulacak. Bu bilgiler kullanılarak, herkesin en verimli olabileceği işe yerleştirilmesi için çalışacağız” diye konuştu.