Nazilli Belediyespor geçtiğimiz günlerde tecrübeli kaptanı defansın önemli ismi İbrahim Kırdemir ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. İç transfer çalışmalarının yanı sıra dış transfer çalışmalarının da sürdüğünü belirten Kulüp Başkanı Engin Topçu, birçok futbolcu ile görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, yakında kadrolarına güç katacak olan isimleri açıklayacaklarını ve İmza töreni yaparak taraftarlarını mutlu edeceklerini belirtti.
Kulüp Başkanı Engin Topçu, “Nazilli Belediyespor olarak dış transfer çalışmalarımızın yanı sıra iç transfer çalışmalarımız da devam ediyor. Şuanda 16 sözleşmesi devam eden futbolcumuz var. Bunlardan ilk olarak kaptan İbrahim ile 1 yıllık sözleşme imzaladık. Diğer oyuncularımızla da önümüzdeki günlerde görüşme yapacağız. Hocamızın isteği doğrultusunda kontenjan fazlası olan oyuncularımızdan birkaçı ile mecburen yollarımızı ayıracağız. Biz Nazilli Belediyespor"u önümüzdeki sezonda hedefleri doğrultusunda götürecek ve taraftarı coşturacak bir kadro yaratmaya çalışıyoruz” dedi.
Nazilli Belediyespor kadrosunda yer alan; Serdar, Kurtuluş, Cüneyt, Mahmut, Erdinç, M.Ersavaş, Kenan, Muzaffer, H.Ateş, A.Faruk, Göksel, Fatih, Kıvanç, Hamdin ve Nevzat ile önümüzdeki günlerde görüşme yapılacağı belirtildi. Geçtiğimiz günlerde anlaşma sağlanan kaptan İbrahim Kırdemir"in ve yeni transfer Muhammet Çetin Polat"ın kontenjan olduğu düşülecek olursa kontenjanda yer alan Cüneyt, Mahmut, Muzaffer, H.Ateş, A.Faruk ve Göksel"den oluşan kontenjan grubundan birden fazla futbolcu ile yollar ayrılacak.