Hayırsever işadamı Murat Küçükoğlu tarafından düzenlenen sürpriz gece ile ilçede görev yapan polisler eğlenceli bir gün geçirdi. Gece Nadide Sultan ile birlikte sahneye çıkarak düet yapan Cumhuriyet Başsavcısı Gürkan Kütük ise herkesi şaşırttı. Adeta sanatçıları aratmayan Başsavcı, geceye katılan herkes tarafından alkışlandı. Başsavcı Gürkan Kütük, geceye katılan herkesi esprileriyle de gülmekten kırdı geçirdi.
Hayırsever işadamı Murat Küçükoğlu tarafından Koçarlı Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen geceye polis ve eşlerinin yanı sıra İlçe Kaymakamı Suat Dervişoğlu, İncirliova Kaymakamı Cafer Sarılı, Koçarlı Garnizon Komutanı Kıd. Üsteğmen Erman Denk, Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Emniyet Amiri Muharrem Çiftçi ve çok sayıda devetli katıldı. Gecede, polislerin mutluluğu için her şey yapıldı. Güzel sanatçı Nadide Sultan ile başlayan gecede sahneye Çiçeğim, Perişanım şarkılarının bestecisi Burçin de çıktı.
NADİDE SULTAN BAŞSAVCININ GÖLGESİNDE KALDI
Geceye damgasını vuran Koçarlı Cumhuriyet Başsavcısı Gürkan Kütük oldu. Sahneye çıkan Gürkan Kütük eline aldığı mikrofonla Nadide Sultan ve Burçin ile düet yapmaya başlayınca davetliler adeta şaşırdı. Sahne performansı, sesi ve esprileri ile herkesi şaşırtan Başsavcı, polislere ve davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Ünlü Sanatçı Nadide Sultan bile Başsavcının gölgesinde kaldı.