Kuşadası Belediyesi, Kuşadası Otelciler Derneği(KODER), Kuşadası Tanıtma Vakfı(KUTAV) işbirliğiyle açılan standda tanıtılan Kuşadası, tam anlamıyla zirve yaptı.
Dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini ve tatilcileri İstanbul’da bir araya getirerek Türkiye’nin önde gelen bir turizm ülkesi olmasına büyük katkı sağlayan EMITT fuarı bugün başladı. Dünyanın en büyük 5. turizm fuarı olan ve bu yıl 16.’sı düzenlenen EMITT, bu yıl geniş bir katılımla İstanbul Beylikdüzü TÜYAP’ta gerçekleşiyor.
Bu yıl 16.’sı düzenlenen EMITT, iç ve dış turizm alanında yarattığı fırsatlar nedeniyle turizm profesyonelleri tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor. Geçen yıl 52 bin 800 yerli ve yabancı turizm profesyoneli tarafından ziyaret edilen EMITT fuarına Türkiye’nin belli başlı tüm seyahat acenteleri, tur operatörleri, otelleri, 150’nin üzerinde belde ve il katılıyor.
KUŞADASI STANDI İLGİ ODAĞI
Dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan EMİTT’de Kuşadası standı ilgi odağı haline geldi. Kuşadası Belediyesi, Kuşadası Tanıtma Vakfı ve Kuşadası Otelciler Derneği işbirliği ile açılan Kuşadası Ticaret Odası ve TÜRSAB da katılımlarıyla destek verirken, hemen hemen Kuşadası’ndaki tüm otellerin yetkilileri, acente temsilcileri ve çok sayıda turizmci de tanıtım çalışmalarına katılıyor.
EMİTT’de Kuşadası Belediyesi’ni temsil eden Kuşadası Belediyesi Meclis Üyesi, Kültür ve Turizm Komisyonu Başkanı ve KUTAV Genel Sekreteri Murat Saraç, EMİTT fuarında Kuşadası’nın birlik ve bütünlük içerisinde tanıtım çalışması yaptığına dikkati çekerek, “ Oluşturduğumuz bu güç birliğine nazar değemesin. Herkesin gözü Kuşadası’nda. Yaptığımız başarılı tanıtım çalışmaları ile son derece dikkat çekiyoruz. Ayrıca, Kuşadası’na yeni yatırımlar geliyor ve bu da sektörde çok dikkat çekiyor. Kuşadası’nın tanıtımdaki başarısı her yerde konuşuluyor. Kuşadası Belediyesi ile KODER’in işbirliği son derece anlamlıdır. Ayrıca, tanıtım çalışmalarımıza katkı sağlayan Ticaret Odası ve TÜRSAB’a da teşekkür ediyoruz. Kuşadası’nı elbirliği ile altın günlere yeniden taşıyacağız” dedi.