Küçük yaşına rağmen Didim Belediyesi"ne gelen ve Başkan Kamacı"yı belediyenin girişinde bekleyen Minik Cansu, Başkan Kamacı"yı ulaşarak babası için iş istedi.
Cansu"nun babası için kendisinde iş istediğini söyleyen Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, “Cansu babası için benden iş istedi. Seçimler boyunca benim, belediye başkanlığımı kazanmamı ve ardından belediyeye kepçe almam için dua etmiş. Bunu bana söyledi; Babasının da kepçe operatörü olduğunu söyledi. Bir insan olarak 9-10 yaşında bir kızın babası için buralara gelmesi ve iş istemedi insanın yüreğini burkuyor” dedi.
Başkan Kamacı, ülkenin çok zor bir durumda olduğunu, işsizliğin giderek arttığını kaydederek, “Benimle görüşmeye gelen 100 kişiden 70"i iş istiyor. Ekonomik sıkıntı ve işsizlik en büyük sorun; her gün Cansu gibileriyle karşılaşıyoruz. Son çıkan yerel yönetim yasasıyla norm kadrolar belli oldu; ve belediyeler işçi alamıyor. Bunu herkese anlatmaya çalışıyoruz. Bu tür taleplere cevap verememek bizleri üzüyor. Umarım Cansu"nun babası kısa zamanda iş bulur” şeklinde konuştu. iha