Atamalarla ilgili olarak Akyeniköy"de düzenlenen toplantıya CHP Didim İlçe Başkanı Mustafa Bekar, CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Kurt ve yönetimi kurulu üyeleri katıldı.
Toplantıda konuşan İl Yönetim Kurulu üyesi Kurt, ilk genel seçimde iktidarı hedefleyen CHP"nin Akyeniköy"de örgütlenme çalışmalarına yeniden hız vermesi gerektiğini vurgulayarak, “En kısa sürede Belde Başkanlığımıza bir yer temin edilmesi gerekmektedir. CHP bayrağının Akyeniköy"e dikilmesi, için üyelik kampanyamıza devam edilmeli, beldemizde üye sayımız arttırılmadır” dedi.
CHP Didim İlçe Başkanı Mustafa Bekar da, CHP bayrağının dalgalanmadığı tek bir belde bile istemediklerini söyleyerek, “Bu nedenle Akyeniköy"deki örgütlenme çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Önümüzdeki bir ay içerisinde Akyeniköy"de CHP ağırlığının hissedilecektir. Örgütlenme çalışmalarımızın da somut meyvelerini alacağız” diye konuştu.
CHP Didim İlçe Teşkilatı"ndan atamalarla ilgili olarak yapılan açıklamada ise, şu ifadelere yer verildi: “Mart 2009 yerel seçimlerinde sonra Akbük"te çok kısa sürede büyük bir değişime imza atan ve seçim kazanma başarısı ile değişim ve yenileşme çabalarının haklılığını, kamuoyu desteğiyle perçinleyen Akbük Belde Yönetimimizin, yeni takviyelerle güçlenerek, göreve devam etmesi, ilçe ve beldenin ortak görüşü olarak karara bağlandı” iha