Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi"nin de katıldığı ziyarette Söke Gençlik Spor Kulüp Başkanı Ahmet Tokmakoğlu"na yöneticiler Murat İlgi ve İsmail Aydıner, Söke Gençlikspor"lu futbolcularda eşlik etti.
Söke Gençlikspor A Takımı"nın Aydın Süper Lige yükselme mutluluğu yaşadıklarını belirten Kulüp Başkanı Ahmet Tokmakoğlu; “Genç takımımız da Türkiye Gençler Şampiyonasına katılma umudunu son haftaya bıraktı. Başarılı bir sezon geçirdiğimizi söyleyebilirim. Başarılarımızda desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız İsmail Demirhan ve Söke Belediye Başkanımızın payı da var. Bu nedenle kendilerine bir kez daha teşekkür etmek istedik” dedi.
Sporun kardeşlik ve dostluk duygularını pekiştirdiğine dikkat çeken Söke İlçe Kaymakamı İsmail Demirhan futbolcular ve kulüp yöneticilerinden Atatürk"ün "ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını" severim sözünü akıllarından çıkarmamalarını istedi. Sporda başarılar kadar ahlak ve centilmenliğin önemini vurgulayan İlçe Kaymakamı İsmail Demirhan; Söke Gençlikspor"u başarılarından dolayı kutladı.
Söke Gençlikspor Kulüp Başkanı Ahmet Tokmakoğlu, İlçe Kaymakamı"na plaket takdim etti.