Nazilli'de polisinin düzenlediği operasyonda toplam 5 kilo 320 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 2 zanlı gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre; ydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Nazilli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince müştereken yürütülen operasyon kapsamında 11 Eylül 2009 tarihinde N.A. ve İ.V. isimli şahısların Bozdoğan ilçesi Alhisar köyünde bulunan ikametlerinde arama yapıldı. Bozdoğan İlçe Jandarma Komutanlığı görevlilerinin de katılımıyla ve narkotik dedektör köpeğinin kullanıldığı aramalarda iki ayrı adreste 5 kilo 320 gram kubar esrar maddesi, bahçede dikili vaziyette 13 Kök 1-2 metre boylarında kenevir bitkisi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet 7.65 milimetre tabanca mermisi ile 28 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan şüpheliler N.A. ve İ.V. ele geçirilen suç delilleri ile birlikte Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. İlk sorgularının ardından adli makamlara sevk edilen zanlılar, tutuklanarak cezaevine konuldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.