“Belhanda ve Feghouli'nin çıkması sarı kırmızılıların yaratıcılık anlamında geriye gitmesine neden oldu. Oyunu kenarlara açıp orta yaparak gol aramak yanlış bir stratejiydi. Topu hızlı dolaştırıp boşluklar bulmak daha akılcı olurdu.”

1- G.Saray, 10 kişi kalan F.Bahçe karşısında öne geçse de Kadıköy'deki gelenek sürdü. Bu gelenek/lanet konusunda ne düşünüyorsunuz?

2- Derbi maçta iki teknik direktörün kadro, oyun planı ve değişikliklerini göz önüne alırsanız, sonucu kim olumlu veya olumsuz etkiledi?

3- Terim ve Albayrak, 1-1'lik sonucu hakeme bağladı. Albayrak, “Çok şey biliyorum” şeklinde acayip bir açıklama yaptı. Lig manipüle mi ediliyor?

4- F.Bahçe-G.Saray derbisinden çıkan sonuçla birlikte düşünürsek, lig Beşiktaş ve Başakşehir için nasıl şekillendi? “Birinci ve ikinci oldular” der misiniz?

5- Abdullah Avcı'ya Beşiktaş iddiası soruldu. Avcı yalanlamadı, sadece “Biz son 6 maça konsantre olduk” dedi. Ne dersiniz, Avcı gelecek sezon Beşiktaş'ta mı?

6- Fenerbahçe efsanesi Can Bartu'yu kaybettik. Çok şey söylendi, yazıldı çizildi. Biz de tarihe notumuzu düşelim; Can Bartu için neler söyleyeceksiniz?

Mehmet Arslan: 10 kişi kalmış F.Bahçe karşısında bir teknik adamın hakem hatasına sığınması normal mi?

Güntekin Onay: 'VAR'a rağmen sancılı bir sezon geçiriyoruz ama ligin manipüle edilmesi söz konusu olamaz.

Uğur Meleke: Terim'in stoper tercihi tamam. Ama orta sahada geçen haftaki ayarlarıyla oynamamalıydı.

Fuat Akdağ: Avcı, sözleşme yeniledi ama gelecek teklife göre kulübünden anlayış bekleyecektir.

GÜNTEKİN ONAY: