Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçı Barcelona Manchester United canlı yayın için nefesler tutuldu. Barcelona Man. Utd. maçı nasıl izlenir sorusuna yanıt aranıyor. Barcelona Manchester United canlı izleme yolları gecenin sonucu merak edilen maçı için araştırılıyor. Tarihlerinde daha önce 17 kez karşı karşıya gelen takımlar 4 mücadeleden beraberlikle ayrılmıştı. İkili rekabette üstün taraf olan Barcelona 7 karşılaşmadan 3 puanla ayrılan taraf olurken 6 karşılaşmadan da Manchester United galip gelmişti.

BARCELONA MANCHESTER UNİTED MAÇI NASIL İZLENİR?

Camp Nou‘da saat 22.00‘de başlayacak karşılaşmayı Alman hakem Felix Brych yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 ve beIN SPORTS HD MAX 1‘den naklen yayınlanacak.

BARCELONA ÇEYREK FİNALE NASIL GELDİ?

Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde B Grubu‘nda mücadele ettiği PSV, Tottenham ve Inter‘e hiç mağlup olmadan bir üst tura yükselmeyi başardı. Katalan devi sadece Inter deplasmanı ve Camp Nou‘daki Tottenham maçlarında 1-1‘lik skorlarla puan kaybederek 14 puanla lider olarak son 16 turuna yükseldi.

Son 16 turunda Lyon‘la eşleşen Barça, 0-0 berabere biten ilk maçın rövanşında evinde Fransız devini 5-1‘lik skorla geçerek çeyrek finale yükselen taraf oldu.

Çeyrek final ilk maçında Manchester United‘ı Old Trafford‘da Luke Shaw‘un kendi kalesine attığı golle 1-0 mağlup eden Katalan ekibi, ilk maçta avantajı kaptı.

MANCHESTER UNITED‘IN ÇEYREK FİNAL YOLU

Sezona Jose Mourinho yönetiminde başlayan Manchester United, H Grubu‘nda Valencia, Juventus ve Young Boys‘la mücadele etti. 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden Manch4ester United, daha sonra Ole Gunnar Solskjaer‘le yola devam etme kararı aldı.

Son 16 turunda PSG ile eşleşen ve ilk maçta evinde 2-0‘lık mağlubiyet alan ManU, rövanşta ise uzun yıllar unutulmayacak bir zafere imza attı. Deplasmanda henüz 2. dakikada 1-0 öne geçen Manchester, 12‘de Bernat‘ın golüne engel olamadı ve skor 1-1‘e geldi. İlk golü atan Lukaku, 30. dakikada bir kez daha sahne aldı ve takımını öne geçirdi. Mücadelede son anlar oynanırken penaltı kazanan United‘ta topun başına geçen Marcus Rashford, tarihi zaferi getiren golü kaydetti ve Manchester United bir üst tura yükseldi.