İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, beka tartışmalarına değinerek, "Bu dayatma gündemle gitmeyeceğiz. Seçime milletin gündemiyle gideceğiz, ekonomiyle gideceğiz, bu gündemi unutturmayacağız"ifadelerini kullandı. 

Akşener'in açıklamalarından satır başları şöyle:

''Vatandaşım şundan emin olacak; İYİ Parti'li başkan partisine etnik kökenine inancına bakmadan herkese eşit ve hakkaniyetle hizmet edecek. Bu kimlik kartı 82 milyonluk bir ailenin eşit haklara sahip olduğu ortak tapu senedidir. İYİ Parti'li belediye başkanının yönettiği kentte torpil de ağa da paşa da budur. Vatandaşımıza bu huzuru yaşatacağız.

İYİ başkan ne yapmaz? Lüks ve şatafat içinde yaşamaz. Lüks makam araçları kullanmaz. Adı yolsuzluklarla yan yana gelmez. İşin ehlini arar tüm vatandaşlarımızın hakkı olduğunu bilir. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu iradesi ile ters düşenlerle işi olmaz olamaz. Dini inançları siyasi malzeme yapmaz. Mukaddes dinimizin emirleri ışığında her işinde hakkaniyet ve adalet arar. Lafa gelince şunlar en şahane belediyeciler. İnsan hiç mi Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz? Bu kentleri nasıl bu hale getirdiniz? Bunların gönül belediyeciliği dedikleri gönül kalpten milletimizin derdi ile dertlenmek değil cüzdanlarının gönlü.''

EKONOMİ ELEŞTİRİSİ

Tanzim satışlara değinen Akşener, "Karşı değiliz, yapın, yapmalısınız ve genişletin"dedi. "Bir hesapsızlığın sonu" diyen Akşener, "Yarın devlet oto galerisi mi açacak" diye sordu.

Akşener, beka tartışmalarına değinerek, "Bu dayatma gündemle gitmeyeceğiz. Seçime milletin gündemiyle gideceğiz, ekonomiyle gideceğiz, bu gündemi unutturmayacağız" ifadelerini kullandı.

Kartal'da çöken bina hakkında konuşan Meral Akşener, "O enkaz bir yönetim anlayışın ve ekonomik modelin enkazıdır. İYİ Parti bu olayın peşini bırakmayacak" dedi. "Şehirlerimize ihanet ediliyor" ifadelerini kullanan Akşener, "Milletimiz bunun hesabını soracaktır" diye konuştu.