Kimseye laf söyletmem!
Rize Kültür ve Sosyal Yardım Vakfı'nın her yıl düzenlediği geleneksel balo önceki gece Büyük Kulüp'te gerçekleşti. Yaklaşık 700 davetlinin katıldığı gecenin en büyük sürprizi şarkıcı Burcu Güneş'in, bir iç giyim markası tarafından düzenlenen 'Kaçkar'dan Dünyaya' adlı defilede podyuma çıkması oldu.

MODEL KALMADI YA!
Koreografisini Erez Eğilmez'in yaptığı defilede Güneş, aralarından ünlü manken Tuğçe Kazaz'ın da bulunduğu 12 mankenle birlikte iç giyim ürünlerini tanıttı. Yeni albüm öncesi farklı bir imajla podyuma çıkan ünlü şarkıcı, "Daha önce Cemil İpekçi'nin bir defilesinde gelinlik giymiştim. Bu ikinci podyum maceram. Çok heyecanlandım. Yeni saçlarımla tanınmayacağımı düşünüyordum" dedi. Defilenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Güneş, "Mankenlik şarkıcılıktan daha kolaymış. Mankenlik mi yapsam acaba? Mankenlerin şarkıcı olduğu ortamda herhalde çağıracak model kalmadığı için beni çağırdılar" diyerek espri yaptı. Ünlü şarkıcı "Mankenlikten şarkıcılığa geçenleri nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusunu yanıtlarken Demet Akalın'a da taş attı. Geçtiğimiz günlerde Ajda Pekkan'ın Açıkhava'da verdiği konsere mayoyla çıkmasına istinaden "Ajda insan mı? Bana teşhirci diyen zavallı zihniyetlere duyurulur! 70'imde ben de mayo giyeceğim" diyen Akalın'a, Güneş'in cevabı sert oldu.

SÖZLERİ YAKIŞIKSIZ!
Güneş, şöyle konuştu: "Mankenlikten şarkıcılığa geçenleri yetenekli ve yeteneksiz, bir de haddini bilen ve bilmeyenler olarak ikiye ayırmak lazım. Kendilerini pop kraliçesi olarak gören kişiler var. Demet Akalın gibi... Şarkıları başarılı olabilir ama bazı konuşmalarını yakışıksız buluyorum. Özellikle de Ajda Pekkan için sarfettiği sözler yüzünden, onu 'beğendiklerim' arasından çıkarttım. Ajda benim idolüm. Kimsenin onun için öyle konuşmaya hakkı yok!"

Yayın tarihi: 16 Haziran 2009 - Salı
Web adresi: /Gunaydin/2009/06/16/ajda_benim_idolum_ona_laf_soyletmem
Tüm hakları saklıdır.
Copyright © 2003-2009, TURKUVAZ GAZETE DERGİ BASIM A.Ş.