Bozdoğan Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Meclis Başkanı Enes Öğünçlü başkanlığında yapıldı. Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer Apaydın Nazilli Ticaret Odası Meclisinin ilk defa Nazilli dışında yaptığı bir Meclis toplantısının Bozdoğan"da gerçekleşmiş olmasından dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, kurumlar arası dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Meclis oturumunda 2009 Yılı Kesin Hesap Raporları kontrol edilerek onaylandı. Meclis oturumunda alınan karar ile bundan böyle; Aylık Meclis toplantılarının sırayla Odanın yetki alanında bulunan ilçelerde yapılmasına karar verildi. Oda üyelerini yerinde ziyaret etmek, istek ve önerilerini almak amacıyla yapılacak bu toplantılarda sadece Nazilli merkez değil Ticaret Odası olarak komşu ilçelerin de ekonomik beklentilerine sahip çıkılacak.

Toplantıda konuşan Meclis Başkanı Enes Öğünçlü, “Nazilli Ticaret Odası olarak ilk defa bir Meclis toplantımızı Nazilli dışında yapıyoruz. Amacımız bundan sonraki toplantıları da müsait olduğu sürece Yenipazar, Sultanhisar, Kuyucak Karacasu, Buharkent ilçelerinde yapmak. Bu vesileyle Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer Apaydın" a göstermiş olduğu misafirperverlik için teşekkür ediyorum. Sayesinde meclis toplantımızı belediye hizmet binasında yapma fırsatımız oldu. Bozdoğan özellikle iklim yapısı, doğal kaynak suları ve tarım ürünleriyle ön plana çıkan önemli bir ilçemiz. Azımsanmayacak bir ekonomik hareketlilik var. İklim yapısı ve toprağın bakirliği Organik Tarım üretimi açısından Bozdoğan"ı bölgenin stratejik İlçesi yapabilir. Sahip olduğumuz doğal zenginliğimizi kullanabildiğimiz sürece gelecek nesillere daha zengin bir imkânlar bırakabiliriz” dedi./iha