Kayseri'deki özel bir hastanede canımızı emanet ettğimiz doktor ve asistanları aslında elektrkçi, mobilyacı ve ilkokul mezunları... İşte bu kadar da olmaz dedirten sağlık skandalı...

Elektrikçiler, mobilyacılar, ilkokul mezunları özel bir hastanede cerrahi asistanı oldu! Hiçbir tıbbi eğitimi bulunmayan bu insanlar ameliyat edilen hastalara rahatlıkla dikiş bile atıyor!

AMELİYATTA NELER OLUYOR?

İddiaların sahibi Erkan Yıldırım "eski cerrahi asistanı" (asıl mesleği kimyacı), skandalı şöyle anlatıyor: "Ben kimim? Ben kimyacıyım, benim bu amliyatta ne işim var? kağıt üzerinde temizlikçisin ama icraata geldiğin zama cerrahsın cerrahi asistansın. Ben kimya mezunu olduğum için 'özel hastanede kimya laboratuvarında iş bulur muyum?' diye başvurmuştum, ameliyathanede gözümü açtım. Ameliyathanede çalışmaya başladım. Yavaş yavaş zaman geçe geçe aletleri öğrendik, kimisi bir kaç günde öğreniyor kimisi bir haftada... Hocalar ameliyatı bitrdiklerinde tam çıkacakları zaman hastayı kapatma işlerini bize verirlerdi. Orda da dikiş atılır, estetik dikiş yapılır ve hasta gönderilir..."

KAYITLARA TAKILAN ŞOK KONUŞMALAR

Fox'un haberine göre, kayıtara şu ifadeler takıldı: "yetenek işi bu. yetenek sizsiniz türkiyeye katıl birini yatır canlı yayında kes üç evet ile geçersin..."

"bu girdiğimiz ameliyat her baba yiğidin gireceği amaliyat değil arakdaşlar"