Milli Eğitim Bakanlığı Okuliçi Beden eğitimi Spor ve İzcilik Daire Başkanlığı tarafından organize edilen ve 8 lise takımının katıldığı Liselerarası Genç Kızlar Futbol Şampiyonası grup maçları Kuşadası Belediyesi Spor tesislerinde gerçekleştirildi. İstanbul Başak şehir Küçük Çekmece Lisesi, Manisa Turgutlu Lisesi, Uşak Banaz Şehit Tuncay Durmuş lisesi, Aksaray Kamber Demir Lisesi, Ankara Çankaya Bahçelievler Lisesi, Antalya Muratpaşa Hacı Dudu Mehmet Gebiş Lisesi, Balıkesir Adnan Menderes Lisesi ve Eskişehir Odun Pazarı Süleyman Çakır Lisesi bayan futbol takımlarının katılımıyla gerçekleşen grup maçları sonunda rakiplerini mağlup eden Manisa ve Ankara ekipleri finale yükseldi.
Kuşadası Özer Türk Stadyumu"nda oynanan final maçında karşı karşıya gelen Manisa Turgutlu Lisesi ve Ankara Çankaya Bahçelievler Lisesi bayan futbol takımları son derece çekişmeli ve mücadeleci bir futbol ortaya koydu. Baştan sona çekişme içerinde geçen karşılaşmanın normal süresi Tuba ve Fatoş"un karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi. Uzatma bölümünde Çağla"nın golüyle öne geçen Ankara Çankaya Bahçelievler Lisesi bayan futbol takımı, bu üstünlüğünü maçın sonuna kadar sürdürdü ve 2-1"lik galibiyetle maçta gülen taraf oldu.
Bu arada, grup final maçının ardından ödül töreni düzenlendi. Bayan futbolcuları gösterdikleri performanstan ötürü kutlayan Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar, öğrencilere teşekkür ederek turnuvada birinci olan Ankara Çankaya Bahçelievler Lisesi bayan futbol takımına grup birinciliği kupasını verdi. Turnuvada ikinci olan Manisa Turgutlu Lisesi bayan futbol takımı ise kupasını Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkkan"dan aldı.