Yaklaşık 6 aydır devam eden çalışmalar sonucu genişletme işlemleri tamamlanan yolda bugün asfaltlama çalışmaları başladı. 
Köşk ilçesinde başlayan asfaltlama çalışmalarına Dalama Belediye Başkanı Nihat Aktakka, Aydın İl Genel Meclisi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Üyesi İsmail Hakkı Eser ve Hikmet Acar çalışmaları yerinde inceledi. 
Geçtiğimiz aylarda ZER Grubu tarafından Dalama’da temeli atılan Salça Fabrikası için de büyük önem arz eden yolun domates hasat sezonu öncesi tamamlanacağı bildirildi. 
Köşk ve Dalama’da bölgenin en önemli domates yetiştiriciliğinin gerçekleştirildiğini ve kurulan fabrika ile birlikte eski yolun yetersiz kaldığını belirten Dalama Belediye Başkanı Nihat Aktakka, yolun yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. 
Aydın İl Genel Meclisi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Üyesi İsmail Hakkı Eser ve Hikmet Acar, Dalama ve Köşk arasındaki mevcut yolun artık talepleri karşılamaz duruma geldiğini belirterek “Meclis olarak ulaşım hizmetlerine ve yola büyük önem veriyoruz. Köşk ve Dalama halkının yanı sıra üreticilerimiz için bu yol büyük önem arz ediyordu. Artık Dalama ve Köşklü çiftçilerimiz yol sorunu olmayacak” diyerek yolun hayırlı olmasını dilediler.