Atatürk’ün Koru Beldesine gelişinin 82. Yılı, Edip Akbayram Konseriyle kutlandı. CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin de katıldığı kutlamalara binlerce kişiden oluşan dev koro ile Edip Akbayram’ın şarkılarına eşlik etti. Akbayram, konserine başlamadan önce yaptığı konuşmada, “Atatürk Büyük bir Devrimcidir. Onun aydınlattığı aydınlık yoldan yürümeye devam ediyoruz” dedi.
Yalova’ya bağlı CHP’li Koru Belediyesinin Atatürk’ün Koru Beldesine gelişinin 82. Yılı kutlamalarında sahne alan sanatçı Edip Akbayram, “Atatürk Dünyanın en büyük devrimcisidir. Buradan bir kez daha ilan ediyorum ki, bu ülkenin bir sanatçısı olarak Atatürk’ün ilke ve devrimlerini korumaya devam edeceğiz” dedi.
Kendisini izlemeye gelen CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’yi karşısında gören Edip Akbayram, “Üç kuşaktır sahnedeyim. Hayatım boyunca kimseye yağcılık, yalakalık yapmadım. Yalova Milletvekiliniz Muharrem İnce ile gurur duymalısınız. Keşke TBMM’nde İnce, gibi 5-6 tane daha siyasetçi olsa Türkiye ve siyaset o zaman daha farklı olurdu” dedi.

Akbayram’ın bu sözleri üzerine duygulanarak söz alan İnce, “Hayatımın en mutlu gecesini yaşıyorum. Hayranı olduğum, şarkılarıyla türküleriyle büyüdüğüm bir sanatçının benden övgüyle söz etmesi inanılmaz bir duygu” diyerek, Edip Akbayram’a teşekkür etti.
Sahnede iki saat konser veren Edip Akbayram’ın şarkılarına zaman zaman izleyiceler de eşlik etti. Konseri, sahil düzenleme çalışmaları sırasında istinat duvarından düşerek bacağı iki yerden kırılan ve önceki gün ameliyat olan Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman doktorlar eşliğinde alçılı ayağıyla katılarak izledi.