CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum'la İzmir'de buluşmamalarının sorulması üzerine, "Az önce tokalaştık. Onun etkinliği ayrıydı." diye cevap verdi. Gazetecilere aralarında bir sıkıntı olmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, Batum'la yan yana poz verdi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Bornova Belediyesi Işık Spor Tesislerinin açılışı töreni sonrasında gazetecilerle görüşmek için Crowne Palaza Oteli'ne geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum'la beraber göremediklerini soran basın mensuplarına cevap veren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Az önce tokalaştık. Onun etkinliği ayrıydı." diye konuştu. 'Süheyl hocam nerede' diyerek seslenen Kılıçdaroğlu, tokalaşırken basın mensubuna "Bak şimdi aramızda ne kadar sıkıntı varmış." dedi.

Batum'la tokalaştıktan sonra 'tamam mı' diyen Kılıçdaroğlu, yana göremediklerini tekrardan belirten gazetecilere, "Yok efendim olur mu öyle şey" şeklinde cevap verdi. Gazetecilere aralarında bir sıkıntı olmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, Batum'la yan yana poz verdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'de, "Bak bir daha kavga etmeyeceğiz, millet de haklı sen sabah gelmişsin haber vermiyorsun." diye Batum'la şakalaştı.