Dış transferdeki ilk bombayı Cana"yla patlatan Galatasaray, uzun süredir temasta olduğu Juan Pablo Pino"yu bir kaç gün içinde kadrosuna katacak.

Oyuncunun kulübü Monaco ile yapılan pazarlıkların son aşamaya geldiği bildirilirken, arada sadece 500 bin Euro"luk fark kaldı. 23 yaşındaki futbolcu ise Sarı-Kırmızılı formayı giymeye dünden razı.

Pino"nun bir kaç gün için Hollanda kampına katılması bekleniyor. Bu gelişmelerin ardından Cim Bom, tüm mesaisini forvete takviye yapmak üzerine harcıyor.

Hedefte ise iki isim var: Adrian Colunga ve Sercan Yıldırım.

Geride kalan sezonu kiralık olarak Real Zaragoza"da geçiren, bonservisi ise Recreativo Huelva takımında olan Colunga"ya, düşük maliyeti nedeniyle Galatasaray Yönetimi sıcak bakıyor.

La Liga"da 16 maçta 7 gol atan 26 yaşındaki forvet, Pino gibi her an Hollanda kampına katılabilir.

Servet artı 3 milyon Euro

Forvet için Cim Bom"un ikinci adayı ise transferin gözdesi Sercan Yıldırım...

Beşiktaş ve Fenerbahçe"nin de peşinden koştuğu 19 yaşındaki futbolcu için teknik direktör Frank Rijkaard"ın yönetime yeniden rapor sunduğu ve alınmasını istediği öğrenildi.

Daha önce Sercan"a karşılık, Bursaspor"un hocası Ertuğrul Sağlam"ın çok istediği Servet Çetin"i takasta teklif eden Galatasaray, bu kez Servet+3 milyon Euro önerecek.

Vatan