Aydın merkez Kurtuluş Mahallesi 2011 Sokakta gerçekleşen Suel Tırnak Center'in açılışına AYTO Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu ve AYESOB Başkanı Hulusi Akşit"in yanı sıra AYESOB Başkan Vekili Selahittin Çetindoğan, işyeri sahibi Dilek Suel, Suel"in eşi Mehmet Suel ve davetliler katıldı.
Açılışta konuşan işyeri sahibi Dilek Suel, Aydın ekonomisine böyle bir yatırımla hizmet vermeye karar verdiğine işaret ederek, “Bu hayalimi gerçekleştirerek, tırnak merkezini Aydınlı hemşerilerimizin hizmetine sundum. Merkezimizde protez tırnak, SPA pedikür sistemi, SPA vücut sistemi, depilasyon, protez kirpik, kalıcı makyak, batık tırnak ve nasır tedavisi hizmetleri verilecektir” dedi.
Açılışına katıldığı işyerinin girişimciye ve Aydın"a hayırlı olmasını temenni eden AYESOB Başkanı Hulusi Akşit de, “Bugün burada yaptığımız açılışla Aydın"ımıza yeni bir işyeri kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. Her geçen gün büyüyen Aydın"ımızda daha çok işyerinin açılacağına inanıyorum. Açılacak her yeni işyeri ile hem ilimiz ve ülkemiz ekonomisine hem de her geçen gün daha büyük bir sorun haline gelen işsizlik sorununun çözümüne bir nebzede olsa çözüm üretmiş oluruz” diye konuştu.
Ekonomik krizin yaşandığı bir ortamda yeni işyerleri açılmasının kendilerini memnun ettiğini dile getiren AYTO Başkanı Dokuzlu ise, Aydın"a yeni bir işyeri kazandıran bayan girişimciye teşekkür ederek, şunları söyledi: “En büyük dileğimiz ekonomi ve istihdama katkıda bulunacak yeni mekanların açılmasıdır. Önemli olan hizmettir. Hizmet içinde mekanlara ihtiyaç var. Suel ailesi de Aydın"ımıza farklı ve örnek bir yatırımı kazandırdı.
Bu işyeri, hiç kuşkusuz ilimiz ekonomisine ve sosyal yaşamına da yeni bir katkı, yeni bir canlılık kazandıracaktır. Bu tür yatırımların Aydın"ımızda yapılmıyor olması memnuniyet vericidir ve ilimizin bu ticari yapılanmaya da ihtiyacı vardır. Dün hep birlikte Cumhuriyetimizin 87. yaşını kutladık. İşyerini baştan sona kırmızı beyaz renklerle donatan girişimcimizde bu anlamda önemli bir farklılık oluşturmuş”
Yapılan konuşmaların ardından Suel Tırnak Center'in açılışı AYTO Başkanı Dokuzlu ve AYESOB Başkanı Akşit ile davetliler tarafından yapıldı. Açılışında ardından işyerini gezen Dokuzlu ve Akşit işyeri hakkında bilgiler alarak; işyerinde gerçekleşen ilk protez tırnak işlemini izledi.