Ege ve Akdeniz Bölgeleri Genç İş Adamları Federasyonu (EGAFED) Başkanı Efkan Ceylan yaptığı açıklamada, “Genç girişimcilerin önü açılmalı” dedi.
Yaptığı açıklamada federasyon olarak "Birlikten güç doğar" düşüncesiyle hareket ettiklerini söyleyen Efkan Ceylan; “Elimizdeki güç üyelerimizin sayısının gücü değildir. Sahip olduğumuz ve muhafaza etmekte kararlı olduğumuz yegane gücümüz, demokratik sivil toplum gücüdür. Hepimiz aynı ülkenin, aynı toprağın, aynı geleneğin gençleriyiz. Bütün gayretimiz; bir araya gelerek ülkemize, milletimize ve geleceğimize hizmet etme gayretidir” dedi.
Ceylan açıklamasında, genç işadamları olarak bir araya gelmelerinin amacının sadece ticaret yapmak veya işleri büyütmek olmadığını belirterek; ”Bizi bir araya getiren temel neden; ortak sorunlar karşısında ortak akılla, ortak çözümlerle, ortak hedeflerle hareket etmektir” ifadelerini kullandı.
GENÇ GİRİŞİMCİLERİN ÖNÜ AÇILMALI
EGAFED Başkanı Efkan Ceylan açıklamasında genç girişimcilerin önünün açılması ve desteklenmesi konusuna dikkat çekti. Efkan Ceylan; ”Altını çizerek ifade etmek isterim ki, Türkiye"nin mali ekonomik politikalarının temelinde girişimciliğin yer alması gerekmektedir. Bizler Türkiye"nin geleceğinin anahtarlarının yeni yatırımlar ve girişimler olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle girişimin ve girişimcinin önündeki bütün engellerin kaldırılması gerekmektedir. Bizler bu amaçla iş dünyamıza, devletimizin ilgili kurumlarına ve gençlerimize yol göstermeye, onları her anlamda desteklemeye ve teşvik etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.