Galatasaray Futbol AŞ Müdürü, “Kendisi sürekli bahaneler üretiyor. Bundan sıkıldık. Artık Lincoln konusunda bizim muhatabımız o değil. Bundan sonra muhatabımız Lincoln"ün menajeri ve avukatı olacak” dedi.

G.SARAY"da Lincoln ile ilişkiler bitme noktasına geldi. Geçtiğimiz hafta menajeri Roger Wietmann aracılığı ile kendisine resmi ihtar çekilen yıldız oyuncu hakkında Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin önemli açıklamalarda bulundu.

FIFA yolu açılacak

Brezilyalı oyuncunun transferinde önemli rol oynayan ve hatta sambacı yüzünden geçmişte eleştiri yağmuruna dahi tutulan Sezgin, hazırlıklara haber vermeden katılmayan Lincoln hakkında, “Yapacağım bir sonraki adımı söyleyip Lincoln"e koz vermem. O yüzden onun hakkındaki girişimlerimizi kimseye söyleyemem.
Biz çoğu zaman ulaşabiliyoruz. Ama kendisi sürekli bahaneler üretiyor. Bundan sıkıldık. Artık Lincoln konusunda bizim muhatabımız o değil. Bundan sonra muhatabımız Lincoln"ün menajeri ve avukatı olacak” dedi. Lincoln konusunda köprüleri attıklarını ve bu konuyu FIFA"ya taşımaya hazırlandıklarının ipuçlarını da verdi. - vatan