AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat Uçkaç-Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili Adayı Ferda Çağlar Erkut, Aydın Kuvayi Milliye ve Mücahitler Derneği, Emekliler Derneği , Sakatlar Derneği, Atatürkcü Düşünce Derneği ve Aydın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nı ziyaret etti.
 
CHP’li aday Ferda Çağlar Erkut, Aydın Kuvayi Milliye ve Mücahitler Derneği ziyaretinde dernek başkanı  Mustafa Yormaz’ın, “Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. Bizleri unutmadınız. Bizler artık düğünlerde bayramlarda çağırılır olduk tek şikayetimiz bu” sözleri üzerine “Bizler Kuvayi Milliyecileri nasıl unutabiliriz? Bizim çıkış noktamız sizlersiniz. Sizlerde tarihimiz yatıyor.” dedi.
Emekliler Derneği ve Sakatlar Derneği’ni ziyaretlerinde  Ferda Çağlar Erkut, emeklilerin ve engellilerin sorunlarını dinleyerek, “İnşallah CHP iktidarında Emeklilerimiz hak ettikleri maaşlara kavuşacaktır. İntibak yasasını çıkartacağız. Engelli vatandaşlarımızın da Türkiye’de insan gibi yaşamaları için elimizden geleni yapacağız. Biliyoruz ki sizlerin çok sorunları var bu sorunları Meclise gittiğim ilk günden itibaren çözmek için çalışmalara başlayacağımdan emin olabilirsiniz” şeklinde konuştu.
 
Atatürkçü Düşünce Derneği ziyaretinde CHP'li aday Erkut, “ Proje üretmek çok kolay. Türkiye’de çalışılabilecek o kadar çok sorun var ki. Her zaman söylediğim bir söz var, sorun neyse söyleceksiniz hepberaber yöneteceğiz bu ülkeyi. Geçtiğimiz günlerde televizyondaki bir programda adamın biri ay tozu diye millete toz satıyormuş. Buna inanıpta alan çok kişi olmuş. AK Parti’nin de Kanalİstanbul  projeside aynen buna benziyor. AKP adayları da bizim aday listemizin üstünlüğünü kabul ettiler. Biz CHP olarak 41 söz veriyoruz iktidara geldiğimizde de 41 sözün tamamını da yerine getireceğiz. ADD bizim çıkış noktamız olduğu  için bizde ayrı bir yeri var” dedi.
 
Aydın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ziyaretinde bulunan Ferda Çağlar Erkut, Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Açan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
 
kuvayi-milliye-(2).jpg
 
sakatlar-dernegi.jpg
 
mali-musavirler-odasi.jpg