Şarkıcı Demet Akalın'ın salı günü Beykoz Acarkent'teki villasını soyduğu iddia edilen 4 kişi, yakalandı. Ünlü sanatçının durumu polise bildirmesi üzerine harekete geçen ekipler, evde parmak izi incelemesi yaptı. Sitenin güvenlik kameralarını da inceleyen polis, Demet Akalın ve hizmetçisinin de ifadesine başvurdu. 
 
Zanlıların kimliğini belirleyen polis, 4 kişiyi yakaladı. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Beykoz Adliyesi'ne sevk edilen 4 kişi, hırsızlık yaptıklarını itiraf etti. Halil S.(31), Emrah Ö.(23), Sercan Z.(18) ile Esef A. (32) adlı zanlılar ifadelerinde şöyle dedi: "Önceden tespit ettiğimiz Demet Akalın'ın evinde para olduğunu öğrendik. Evde hizmetçi ve alarm olduğunu bildiğimiz için elimizde kürek ile zile bastık. Siteden bahçe ölçümü için geldiğimizi söyledik. Hizmetçiden kurtulmak için eterle bayılttık. Evde bulduğumuz çanta içindeki 100 bin TL ve 34 bin liralık ziyneti alarak kaçtık."
 
'TEŞEKKÜR EDERİM'
Öte yandan Demet Akalın, şüphelilerin yakalanması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü'ne geldi. Olayla ilgili emniyet mensuplarından bilgi alan Akalın, çıkışta basın mensuplarına bilgi verdi. Akalın, "Hırsızlar yakalanmış. Bu kadar kısa sürede yakalanması iyi oldu. Para ve ziynet eşyalarımı aldım. Polise teşekkür ederim" dedi.
 
sabah