Behzat Ç'nin filmi 'Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm'ün İstanbul galası İstinye Park'ta gerçekleştirildi.
 
Dizide ve filmde Behzat Ç. karakterini canlandıran Erdal Beşikçioğlu, depremzedelere yardım mesajı verdi. Beşikçioğlu, "Orada sağ kalan arkadaşların ihtiyaçlarını gidermek amacıyla Adam Film de üzerine düşeni yapacaktır. Gösterimin yapılacağı ilk gün gişe gelirlerinin kendi üzerine düşen payını bağışlayacaktır." dedi.
 
Behzat Ç'nin sinema filmi 'Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm'ün galası gerçekleşti. Dizi ve filmde oynayan oyuncularında hazır bulunduğu gala gecesine sanat, sinema ve televizyon dünyasının birçok isimde katıldı. 
 
Erdal Beşikçioğlu, gala öncesinde depremzedelere yardım mesajları verdi. Van'daki depremde sağ kalanların ihtiyaçlarını gidermek amacıyla bir takım girişimleri olacağını söyleyen Beşikçioğlu, "Adam film üzerine düşeni yapacaktır. Gösterimin yapılacağı ilk gün gişe gelirlerinin kendi üzerine düşen payını kulüplerden önce bağışlayacaktır. Van'daki depremde zarar gören ailelere gönderilecek. O görüntüleri seyrederken benim de şuramda bir şeyler eriyor. Ama şu dakikadan sonra hangi sözü kullanırsanız kullanın oradaki acının karşılığını bulmayacaktır. Sadece orada kalan arkadaşlara, vatandaşlarımıza bir parça katkıda bulunabilirsek eğer bu desteğimizle biz ancak bunu yapabiliriz." diye konuştu. "Orada yaşayan vatandaşlarımız için bir umut ışığı olalım." çağrısında bulunan Beşikçioğlu, "İnsan ne yapacağını bilemiyor. O kadar derin bir yara ki… Marmara depremi akabinde Van depremi. Kaybettiğimiz vatandaşlarımız vardır ama geride kalan arkadaşlarımız da vardır. Onlarla ilgili ne yapacağımızı düşünürüz. Bizim düşündüğümüz de sanırım faydalı olabilecektir. Elimizden geldiğince oradaki yarayı sarmak için uğraşacağız." ifadesini kullandı. 
 
ANKARA POLİSiYESİNİN GALASI İSTANBUL'DA YAPILDI
Ankara polisiyesi, 'Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm'ün galası İstinye Park'ta gerçekleşti. Dizide ve filmde Behzat Ç. karakterini canlandıran Erdal Beşikçioğlu, polisiye bir film yaptıklarını söyledi. Diziye göre filmde daha derin soruların sorulduğunu belirten Beşikçioğlu sözlerini şöyle tamamladı: "Dizinin her bir bölümünü film titizliğinde çektik. Sinema filmi ile de bu titizliğimizi beyaz perdeye taşıma olanağı bulduk. Kendi içerisinde söylemi daha güçlü ve sinemada olduğumuz için gırtlağımızın yayı biraz daha gevşek oldu." Film, 28 Ekim Cuma günü gösterime girecek.