Futbolcularının son iki karşılaşmadaki performansının son derece umut verici olduğunu ifade eden Beşiktaş Başkanı, “Mustafa Hocamız takımı yeniden toparlamayı bildi. Kayseri"deki görüntümüz çok güzeldi” dedi.

BEŞİKTAŞ"ta, 13 Şubat"taki Gaziantepspor deplasmanında alınan 2-0"lık yenilgiyle tepetaklak olan moraller yavaş yavaş düzeliyor. Önceki hafta lider Galatasaray karşısında sergilenen güzel oyunla gelen 1 puan ve önceki gün Kayserispor deplasmanında gelen 2-1"lik galibiyet, siyah beyazlıların başkanı Yıldırım Demirören"i bir hayli sevindirdi.

Hürriyet'in haberine göre, Kayserispor maçı sonrası yöneticilerden Fahrettin Curoğlu, Serdal Adalı, Ertunç Soğancıoğlu, Emin Önal, Doğan Küçükemre, Engin Baltacı ve Hakan Aksoy"la karşılaşmanın değerlendirmesini yapan başkan Demirören, son derece manidar sözler söyledi. “Kayseri"de şampiyonluk ışığını gördüm” diyen Demirören, futbolcularının ortaya koyduğu performanstan son derece memnun olduğunu söyledi.

Kötü günler geride kaldı

Teknik direktör Mustafa Denizli"nin, takımı yeniden toparladığını ve kötü günlerin geride kaldığını ifade eden Demirören, “Biz, sahadaki sonuçlar ne olursa olsun Mustafa Hocamızın arkasında olacağımızı hep söyledik. O da bizi mahcup etmedi. Takımı yeniden toparladı. Kayseri"deki görüntümüz gerçekten çok güzeldi” diye konuştu.

Biletlerde indirim yapılacak

BEŞİKTAŞ Başkanı Yıldırım Demirören, Kayserispor maçı sonrası yönetici arkadaşlarıyla yaptığı sohbette, taraftarlara yönelik bir de müjde verdi. Demirören, 10 Mart"ta BJK İnönü Stadı"nda oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında taraftar desteğini artırmak için bilet fiyatlarında indirim yaptıracağını söyledi. Fiyatların ne kadar indirileceği bugün yapılacak yönetim toplantısında belirlenecek.

Tarih tekerrür edecek

BEŞİKTAŞ Yöneticisi Sinan Vardar, Kayserispor deplasmanında galip gelerek en zor maçlarından birini kayıpsız atlattıklarını söyledi. Vardar, “Bence tarih tekerrür edecek ve Beşiktaş bu sezon da şampiyonluğa ulaşacaktır” dedi. -milliyet