Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nde gerçekleşen Mustafa Veli’nin Şiir Dostları final gecesine sanatseverler büyük ilgi gösterdi. 

Nagihan Akar, Cengiz Karadavut ve Şevket Özyer’in sahne aldığı gecede keyifli anlar yaşanırken programa katılan Kuşadalı şiir severler gece geç saatlere kadar kendi yazdıkları ve bilinen şiirleri seslendirdi. 

Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisinde her ayın üçüncü Salı gecesi şiir dostları ile buluşan Mustafa Veli, üç aylık yaz tatilinin ardından Eylül ayında tekrar sanatseverlerle bir araya gelecek.
Kuşadası'nda Mavi İnsan adı ile bilinen yazar, şair ve ressam olarak yıllardır başarılı çalışmalarını sürdüren Mustafa Veli, şiir dostları programını daha uzun yıllar sürdürmek istediğini belirterek “13 yılı geride bıraktık. Bu süre içerisinde nice şairler, nice müzisyenler programa konuk oldu. Yeni insanları sanatseverlerle buluşturmanın ve bir şehri şiire boyamanın mutluluğunu yaşıyorum. Şiir Dostları’nın daha nice yıllar sürmesini diliyorum. Artık bu program Kuşadası’nda klasik bir sanat faaliyeti haline geldi. Destek olan, katkı sağlayan ve bu süreçte bizi yalnız bırakmayan sanatseverlere teşekkür ediyorum. Eylül ayında tekrar görüşmek üzere, şiirle kalın” ifadelerini kullandı.

mustafa-veli’nin-siir-dostlari-yaz-tatiline-girdi1.jpg