Bugün yapılan kongrede Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanlığına seçilen Haluk Alıcık, konuşmasında önemli mesajlar verdi.

Aydın'da MHP'nin HDP'nin gerisinde kalmasından rahatsızlık duyduğunu ifade eden Başkan Alıcık, "MHP Aydın'da aldığı 58 bin oyla HDP'nin altına kalmıştır. Eğer kendine bunu yakıştıran arkadaşlarımız varsa oturmaya devam etsinler. Biz Aydın'da bunu kabul etmiyoruz diyenlere de kapımız daima açık" dedi.

Haluk Alıcık'ın mesajlarından satır başları şöyle:

HDP'YE CEVAP VEREMİYORLAR

Biz açıklama yaptık mı cevaplar hemen veriliyor. 3 aydır HDP Aydın İl Başkanı bizim sayemizde belediye başkanı, milletvekili seçildiniz diyor. Bir tane cevap yok. Cevap veremiyorlar.

ÖZÜR BEKLEYEN VARSA GİDER DİLERİM

Biz bu memleketin hizmetkarı olmaya talibiz. Aydın'da sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Aydın'ın alayına talibiz. İnanan arkadaşlarla yürüyeceğiz, inanmayanlarla olmayacağız. Ben özür dinlenmesi gereken bir arkadaş varsa özür dileyeceğim. Biz özür diledikten sonra fitne, fesada devam ederse bulundukları yerde otursunlar, saygı duyarım. Sakın hareketimize gölge etmesinler.

FİTNE VE FESATTAN KURTULMALIYIZ

Haluk Alıcık kimsenin adamı olmaz, kimsenin devamı da olmaz. Hizmet eden herkes benim arkadaşım. Aydın'da bu fitne ve fesattan kurtulmalıyız. Biz yalnızca genel başkanımızın emrinde oluruz.