Disiplin Kuruluna Sevk Edilmeli

AK Partili Baysal Şeran konu hakkındaki rahatsızlığını dile getirmek için AK Parti Aydın İl Teşkilatına bir dilekçe yazarak Ahmet Kürşat Uğur’un patiden ihraç edilmesini ve gerekli disiplin işlemlerinin yapılmasını talep etti.

Şeran dilekçesinde, Ahmet Kürşat Uğur’un söz konusu paylaşımının AK Parti’nin bugüne kadar ki en büyük projesi olan anayasa değişikliği politikalarını zedeleyecek bir hareket olduğunu belirterek, bu paylaşımın Aydın’daki referandum başarısını etkilemek için kasıtlı yapılmış bir paylaşım olduğunu söyledi.

Şeran, Aydınpost’a yaptığı açıklamada bu paylaşımdan rahatsızlık duyduğunu belirterek,  “Ben ilk önce Türkiye sevdalısıyım ikinci olarak AK Partiliyim.  AK Parti içinde Ahmet Kürşat Uğur’un anayasa değişikliği referandumu öncesi böyle bir paylaşımla parti liderini hedef alacak şekilde açıklamalar yapmasını sakıncalı buldum. Bir AK Partilinin böyle bir açıklama yapmaması gerektiğini düşünerek böyle bir karar aldım. Partiye zarar verecek hareketler bunlar. Parti yöneticilerinden isteğim bu arkadaşımızın ihraç edilmesidir. MHP’li camia söz konusu paylaşımdan oldukça rahatsızdır” diye konuştu. 

Baysal Şeran, partiye verdiği dilekçede Ahmet Kürşat Uğur'un attığı bazı twitleri de dosyaya koyduğunu ifade etti.

Ak Parti üyesi Baysal Şeran'ın dosyasında yer alan twitler şunlar:

ahmet-kursat-ugur-twit.jpg

 

 

 

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA

66950-002.jpg

66976.jpg