Vodafone, kayıtsız şartsız müşteri memnuniyeti odaklı stratejisi doğrultusunda, müşterilerini işlemlerini kolay ve hızlı yapmaya teşvik ediyorve faturalarını otomatik ödeyen abonelerini ödüllendiriyor.

2 Ocak - 31 Mart 2012 tarihleri arasında faturalarını otomatik ödeyen bireysel Vodafone aboneleri arasında gerçekleştirilecek çekiliş sonucunda bir kişi otomatik park eden Yeni Ford Focus otomobil,25 kişi ise HTC Flyer Tablet hediye kazanıyor. .

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Lütfullah Kitapçı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

“Biz müşterilerimizi sadece mobil iletişim anlamında değil, hayatlarının her alanında mutlu ve rahat ettirmeyi hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda çeşitli dönemlerde onların hayatını kolaylaştıracak e-fatura, otomatik ödeme gibi hizmetleri teşvik eden kampanyalar düzenliyoruz ve onları benzersiz hediyelerle buluşturuyoruz. Otomatik ödeme sayesinde abonelerimiz fatura ödemeyi unutma endişesi taşımıyorlar, çünkü faturaları son ödeme tarihi geçmeden, rahat ve güvenli bir şekilde ödenmiş oluyor.”

Otomatik ödeme ile ödeme işlemleri çok daha hızlı ve güvenli

Otomatik ödeme talimatı vermek isteyen Vodafone abonelerinin, kredi kartı ya da vadesiz hesaplarından anlaşmalı bankalara, Vodafone Bireysel Müşteri Hizmetleri’ne (542 numarasından) veya Vodafone Cep Merkezleri’ne başvurmaları gerekiyor.

Vodafone abonelerini otomatik ödemeye yönlendirerek, bir yandan ödeme işlemlerini çok daha güvenli ve kolay bir şekilde gerçekleştirmelerine imkan sağlarken, diğer yandan zamandan tasarruf etmelerine olanak veriyor.