Eski milli futbolcu Tanju Çolak, ''AK Parti için elimden geleni yapacağım'' dedi. 
     Çolak, AK Parti Didim İlçe Gençlik Kolları tarafından Didim Ticaret Odası'nda düzenlenen söyleşide, günümüzde insanların maddiyatın peşinde olduğunu, maneviyata önem verilmediğini söyledi. 
     Belediyelerin spor, sağlık ve eğitime el atması gerektiğini ifade eden Çolak, birçok Avrupa ülkesinde bu tür görevlerin tamamıyla belediyeler tarafından yapıldığını öne sürdü. 
     AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay'ın kendisini yaklaşık bir ay önce İzmir'e ve AK Parti'ye davet ettiğini anlatan Çolak, şöyle konuştu: 
     ''Saygı duyduğum, inandığım AK Parti'den böyle bir davetin gelmesi beni gururlandırdı. İl başkanımız benimle siyaset yapmak istediğini söyledi. Bu yolda destek olup olamayacağımı sordu. Ben de gurur duyacağımı söyleyerek ilk adımı attık. Bu adımlarla yola devam ettik. Bundan sonra AK Parti için elimden geleni yapacağım. AK Parti'ye herkesin destek olması lazım. Evlere konuk olalım, çalmadık kapı bırakmayalım. Ben kendime güveniyorum ve çaldığım her kapıdan da içeri girer, o insanlarla sohbet eder ve derdimizi anlatırım. Vizyonu güzel olan, diyalog kuran, sporun içerisinden gelmiş bir Başbakanımız var. Bu anlamda benim şahsen üzerime düşen bir şey varsa destek vermek isterim.'' 
     Çolak, başarılarla dolu bir kariyere sahip olduğunu hatırlatarak, ''Başarımın en büyük sırrı, çok çalışmaktan geçiyor. Yaz, kış, yağmur, çamur demeden çok çalıştım. Özel antrenmanlar yaptım. Bunlar eksiklerimi giderdi. Çok hırslıydım. Antrenmanlarda bile mağlup olmayı sevmezdim. Hayatım hep başarılarla geçti'' diye konuştu. 
     Söyleşinin sonunda AK Parti Didim İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özer Dura, katılımından dolayı Çolak'a plaket verdi.