Kardeşi Pınar Demirci'yi iki ayrı bıçakla 88 yerinden yaralayıp öldüren ağabey cinayeti gülerek anlattı...

Akıllara durgunluk veren cinayet Adana 100. Yıl Mahallesinde bir apartmanın 5'inci katında yaşandı. 7 yıldır birlikte yaşayan işsiz Devrim Demirci (34) ile kız kardeşi Pınar Dilek Demirci (29) önceki gün öğlen saatlerinde tartışmaya başladı. Komşuları daha önce defalarca kavga eden kardeşlerin tartışmasını ilk önce normal karşıladı. Ancak güzellik merkezinde çalışan genç kızın yardım iste mesi üzerine tartışmayı polise ihbar etti. Olay yerine gelen polis genç kızı kanlar içinde bulurken, kaçmaya çalışan kardeşi Devrim Demirci'yi yakaladı.

KPSS'den 73 puan aldı

Sağlık ekipleri ise tüm müdahaleye rağ men genç kızı kurtaramadı. Pınar Dilek Demirci'nin 88 yerinden 2 bıçakla öldürül düğü tespit edildi.

Ceyhan Meslek Yüksekokulu Pazarlama Bölümü mezunu olan ve 5 yıldır psikolojik te davi gördüğü öğrenilen Devrim Demirci, işledi ği cinayeti büyük bir soğukkanlılıkla anlattı. Kardeşinin içine cin girdiğini iddia eden zanlı, "Leyla Dağdelen'i öldürdüm ben, kardeşimi de ğil. Davut Dağdelen'in kardeşi. PKKTı bunlar. Çöp konteynırlanndan toplanan eski üniforma larla kurulan bir ordu" dedi.

Komşuları kız kardeşiyle sürekli tartışıp kavga eden meslek yüksekokulu mezunu Demirci'nin bugüne kadar saldırgan davranışlar sergilemediğini, KPSS'den 73 puan aldığını söyledi. Pınar Dilek Demirci'nin cenazesinin otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldığı, cinayetle ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.