Yarım saat önce tanıştığı kişilerle otel odalarında buluştuğunu belirten Stevens, bağımlılığının 15 yaşında başladığını ve 15 yaşındaki hayatına dönmek için çok geç kaldığını ifade etti.

15 yaşındayken 6 ay boyunca 24 yaşında olduğunu söyleyen Stuart adında bir kişiyle internet üzerinden görüşen Stevens, uzak bir bölgede yaşayan Stuart’ın kendisine bir tren bileti gönderdiğini söyledi.

Stevens, “Birkaç aydır görüşüyorduk birkaç kez de birbirimize cinsel içerikli mesajlar göndermiştik, şimdi ne kadar saçma gözükse de o zamanlar bir sonraki aşama birlikte olmaktı. Onu gördüğümde fotoğraflarına hiç benzemediğini ve 40 yaşında gibi gözüktüğünü farkettim, yine de birlikte otele gittik ve beraber olduk. Daha sonra otel parasını ödedi, vedalaştık ve bir daha da birbirimizi hiç görmedik. Trene bindiğimde kendimden iğrenerek ağlamaya başladım” diye konuştu.

15 yaşındaki tecrübesinin ardından internetten tanıştığı kişilerle birlikte olmaya başlayan Stevens 5 yıl boyunca evli, bekar, genç, yaşlı 40 kişiyle birlikte olduğunu söyledi.

Zamanla okulda hiçbir arkadaşının kalmadığını tek çevresinin internetten tanıştığı erkekler olduğunu söyleyen Stevens, yaşadığı depresyonla okulu bıraktığını, bir mağazada asistan olarak işe başladığını ve 20 yaşından bu yana internetten kimseyle tanışmadığını ifade ediyor.

20 yaşında ilk kez aşık olduğunu söyleyen Stevens, “Tanıştığımızda ona bütün hikayemi anlattım ve değişeceğime söz verdim. 2 yıl birlikte olduk sonra ayrıldık, şimdi de iyi birer arkadaşız. Bana saygılı bir ilişkinin nasıl olacağını öğretti” dedi.

24 yaşındaki Becky Stevens, internet üzerinden tuzağa düşürülen genç kızlara yardım etmek amacıyla yaşadıklarını açıkladığını kaydetti. (Daily Mail)