Nazilli Belediyespor yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle tüm dikkatleri üzerine çekerek Ligin en iddialı kulübü olacağını belirtti. Denizli Belediyespor ve Denizlispor"da oynayan orta saha oyuncusu Muhittin Tekin"i 1 yıllığına kiralayan Nazilli Belediyespor, Gölcükspor"da oynayan orta saha oyuncusu İrfan Şişova ile de 2 yıllık sözleşme imzalayarak kadrosuna kattı. İmza törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık"ın yanı sıra Başkan Engin Topçu, Genel Menajer Orhan İbiş ve Yönetim Kurulu üyesi Nuri Aslan katıldı.
Esat Ergüler Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan futbolcular, “Şampiyonluk için en fazla isteği olan bir takımda oynayacak olmaktan dolayı çok sevinçliyiz. Teknik yönetimi ile hocalarımız ile futbolcuları ile taraftarı ile büyük bir camia olduğunu biliyoruz. Orta sahada takımın lokomotifi olarak golcülerimize destek vererek ligde en fazla gol atan takım olmak istiyoruz” dediler.
Beelediye Başkan Haluk Alıcık da, “ Nazilli Belediyespor"un 2.Lig e çıkacağından çok eminim. Böyle istekli futbolcu kardeşlerimiz, böyle istekli yönetim ve bizleri hep destekleyen taraftarlarımız ile Şampiyon olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.