Galatasaray Kaptanı Arda Turan ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım"ın İstinye Park"ta tesadüfen bir araya gelişi, daha uzun süre konuşulacak gibi görünüyor... Dünün internette en çok tıklanan ve yorumlanan haberi işte bu buluşmaydı.

Sarı-Lacivertli kulübün patronu, Levent Kızıl ve Sinan Engin gibi futbol adamlarıyla bir masada oturmuş yemek yerken, mekana giren Arda Turan, adının transfer söylentilerine karışacak olmasını bilmesine rağmen Yıldırım"ın yanına doğru yürüdü. Onun yerinde bir başkası olsa, belki bu masayı görmezden gelebilir ya da uzaktan selam verip geçebilirdi.

Efendiliğini göstermiş oldu
Oysa 22 yaşındaki futbolcu, masaya gittiği gibi, Yıldırım"ın elini öperek bayramını kutladı. Arda"nın bu hareketi, “İşte Galatasaray Kaptanı"na yakışan budur” diye yorumlandı. Tarafların arasındaki diyalog sırasında, Sarı-Lacivertli kulübün patronunun, “Söyle bakalım bize ne zaman geliyorsun?” sorusuna, “Galatasaray"da mutluyum, taş yerinde ağırdır” cevabını veren Arda, böylece hem efendiliğini göstermiş hem de transferiyle ilgili cevabını vermiş oldu.

Fenerbahçe"nin patronu Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Adnan Polat"la bir araya geldiğinde Arda için 15 milyon Euro"luk transfer teklifinde bulunmuş, kabul edilmeyince de 10 dakikalık bir görüşme için izin istemişti.

Planlamayı Polat yapıyor
İşte sonucu merakla beklenen bu görüşme, böylece gerçekleşmiş oldu. Zaten Polat da; 40 milyon Euro fiyat biçtiği Arda"nın kariyer planlamasını kendisinin yapacağını söylemiş, Kaptan"a yeni hedef olarak Avrupa"nın 1 numaralı kulübü Barcelona seçilmişti.../fanatik