Buca AK Parti Meclis Üyesi Hakan Kalfaoğlu’na Evinin Önünde Saldırı

Soruşturma raporlarına göre, saldırganlar önce Kalfaoğlu’nun aracına zarar verdi, ardından kendisine fiziksel müdahalede bulundu. Emniyet kaynakları, olayın önceden planlanmış bir saldırı olduğunu doğruladı.

Saldırı sonrası açıklama yapan Kalfaoğlu, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimiz ve davamız için mücadele ediyoruz. Tehditler ve saldırılar bizi yolumuzdan döndüremez. Yolsuzlukların hesabı sorulacak, ranta geçit vermeyeceğiz. Bu milletin Hakan’ları bitmez. Şer odakları ne yaparsa yapsın, biz mücadelemizi sürdüreceğiz.” dedi.

Manifest üyelerine “hayasızca hareket” davasında karar verildi
Manifest üyelerine “hayasızca hareket” davasında karar verildi
İçeriği Görüntüle

Kalfaoğlu ayrıca, “Bu saldırı sadece şahsıma değil, halkın iradesine ve şeffaf siyasete yöneliktir. Hiçbir tehdide boyun eğmeyeceğim. Kaynakları çalanlarla hukuk çerçevesinde mücadeleye devam edeceğim.” ifadelerini kullandı.

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman da Temmuz ayı meclis oturumunda yaptığı konuşmada, Kalfaoğlu’na yönelik saldırıyı kınadı.